sobota 28. února 2009

Zpívající Leloušek

Je málo věcí, kterým uvěříte jen ztěží .. tohle je jedna z nich - páč neumím dávat videa na blog, musí Vám stačit odkaz XD ZDE

neděle 22. února 2009

Lelouch a Milouš?!

Víte mám menší stavy bláznovství a to se stane ve dvou případech.
1. Něco mi připomene něco z Alenky v říši divů ! Páč jsem neskutečný 18-letý fanoušek Alenky a jejího sfetovaného světa
2. Něco mi připomene Code Geass - což se stává často!

Takže začnu od začátku .. 6.9.1990 se narodila krásná dívka s vlásky jako uhel a hnědýma očíčkama jako oříšky ... ehhh --- XD Tak jinak. Včera má spolužačka slavila 18. narozeniny .. šly jsme na bowling. To mi ani nevadilo, ale mám zrovna gelový nehty takže jsem kouli házela jako dement - tím pádem jsem to nazvala Redart styl a pozor dvakrát jsem vyhrála!!!! A pak jsme šly do čajky .. spíš jsem všechny donutila, abychom tam zašly. Zkoušela jsem hypnotický pohled a uspěla jsem! Ty .. dívky s kterýma jsem tam byla ještě v životě neměly vodnici, tak jsem opět povolala Hypnotický pohled a objednala Double jablko - bwahahahaha ! A přisel můj oblíbený stav a to je - Stav Housenky z Alenky v říši divů. Víte jak ten houseňák sedí na tý houbičce ( veřím, že to byl hřib XD ) a kouří tu šíšu a je úplně zahalený kouřem? Tak o tohle se vždy pokouším :D. K šíše jsem si ještě dala medovník, medovinu a stihla jsem vyžahnout tři čaje - vlastně ten samý jsem si objednala třikrát. Páč jsem slíbila, že si dám čaj s nejdelším názvem. Vážně se to vyplatilo, protože byl delikatesní - nějaký Darjeeling teď spousty písmen a ještě něco s nadějí XD.
Teď proč Lelouch a Milouš? Lelouch jseem já .. páč ho Miluju a kdyby on znal mě tak by mě taky miloval!! Mám přeci ten hypnotický pohled a vůbec má ojediněla povaha :D a Milouš? Znáte Loveckou sezonu .. to modré zviřátko? tak to je soukromá přezdívka mé kamaradky. A v sookromí - hmmm- se tak oslovujem. Ona - Copak Leloušku ? A já - Jsem nasraná Miloušku. XD Dobře ujetý, ne? ..

Příští týden se můžete těšit - jsem zvědavá kdo .. Ticho!! XD -. Hodlám napsat tu slibovanou recenzi na Queer as folk, konečně se snad dokopu naspat i něco o Lelouškovi a Skip beat ...

pátek 13. února 2009

Škola, práce a něco jako volný čas

Škola mě začíná zabíjet! A to opravdu. Víte moje úžasná školička má tu úžasnou vlastnost, že má neskutečně blbý rozpracování rozvrhů. Třikrát týdně mám do 4 ! jednou do 12, ale to chodím ještě na brigádu, takže se domů dostanu stejně az v sedm. A pátek mám konečně chvilku pro sebe a ty ostatní. Ale o čem chci mluvit je PEER. PEER se těžko vysvětluje, ale je to jaký si psychologický něco ... prostě se skupinka lidí baví podle přání psychologů .. takhle to zní dost divně ,, ale je to úžasný si jednou za měsíc sejít a pokecat si ... Mluvíme tak různě .. a hlavně po vychození tohoto něčeho dostanu jakýsi papírek a přičte mi to bodíky na výšku!! Tak dál --

Práce je ... věc záludná. Pracuji v krámě .. malém krámě ... v odlehlé části Holešovic ... kde zabloudí jen divná existence, ale zabloudí. Nejhorší je, když přijde pán ... starší pán .. a řekne - Chtěl bych pantofle ... dlouhá chvilka ticha .... asi tak na mě!!! - Co si myslí? že od pohledu vím jakou má velikost?! Takže na ksichtu nahodím milý úsměv a začínám pokládat záludné otázku, abych zjistila účel těch nebohých botiček, tak za 40 min pán odchází s botkama v pacičce a já s nervama na dně. .. Jj těžký je osud pracujících ..

Volný čas ... ten se vlastně odvíjí tak nějak nad pivem či něčím ostřejším po čem je mi blbě ještě dva dny. Zrovna ve čtvrtek po 8 hodinách ve škole, 4 hodinách na PEERu jsme zašli ještě do hospy .. pivo hnusný ale levný!! Když jsem platila zděšeně jsem zahlídla tabulku s nápisem - Čepujeme Kofolu !! - skoro jsem upadla v bezvědomí na tu hnusnou podlahu a začala ronit pivní slzy, že jsem si toho nevšimla už před těmi hnusnými pivy .. mohla jsem odcházet s litry kofoly v mém žaludečku .. No došla jsem domů nějak před 11 a po zjištění, že mé vlasy jsou vážně ... neúhledné, jsem naběhla do koupelny a pojala se mytí. Krátce po 12 jsem ulehla na lože :D ... to zní teda dost úchylně .. a krásně usnula.... Pak přišel dnešek ... pátek 13!! Já člověk silně pověrčivý jsem hledala všechno možný co by přineslo štestí ... bohužel Ptakopyskovu tlapičku jsem nenašla :D - omlouvám se za tuto kravinu, ale momentálně jsem zasažena láskou zvanou Cimrman- no což .. vyrazila jsem, unaveně došla do školy a zjistila, že na dnešek máme tři písemky!! .. Bože jak já se těším na víkend!

A věc na na..naštvání, kdybych byla na nějaký zdrávce nebo patřila do červeného kříže, mohla jsem na letní prazdniny jet do Tibeta a pomáhat dětem, kterým se postavila nová škola ... bratr se mi pokusí zajistit nějakou vyjímku ... Třeba bych se vrátila jako nový člověk ... bez vlasů a s jedněmy šaty :D

That's all ?! - tak končí každá kapitola Godchild .. až na tu poslední :D

neděle 1. února 2009

Tak zase nic

Hmm od posledního příspěvku je to asi měsíc, ani se necitím moc provinile páč v mém životě se nic nového neděje. Uplně jsem se vykašlala na nějaký pokus o napsání Vánočního nebo novoročního příspěvku... jsem hold líná jak ta stará .. mrcha! Ale k čemu jsem se donutila je .. si konečně udělat test jaký že jsem typ seme nebo uke. musíte to pochopit .. o tom to testu jsem se dozvěděla na Advíku .. hold se rychle donucuji k jistým věcem. Takže jsem !!


Ve skutečnosti nejsem tak zlá .. jen tam byly takové zajímavé a vtipné odpovědi ...které náhodou přešně seděly na mou osobnost. Tomu hold nešlo odolat.

A pak se citím hrozně trapně ale začala jsem koukat na korejskou verzi Hana Yori Dango ...je totiž hrozně trapná, ale HYD já prostěnemůžu odolat ať je v jakýkoliv formě.

Další zajímavost .. konečně jsem se odhodlala si stáhnout takovou tu pěknou písničku, kteráý zní na konci Code Geass R2 a ruku na srdce, celou jsem probrečela... vzpomněla jsem si na ten konec atd ..