pondělí 1. prosince 2008

Tajná mise - Queer as folk

Takže momentálně jsem posednutá americkým seriálem Queer as folk - už dlouho se kolem mé existence ploužily řeči o jakémsi hraném!! seriálu o homosexuálech. A včera - vlastně dnes ráno- jsem našla jeho kouzlo. Je to báseň .. nádhera.

Nejprve jsem se zdráhala myšlenky na hraný seriál o gayích, protože yaoi není gayporno!XD Asi problém byl v tom, že tam nebyl byl slaďouščký uke a silný ochranitelský seme! Jen dva nahý chlapi!

Ale páč má homosexuální představivost dosáhla totálního možného stupně imaginace, vidím to tam!!! Vidím v Justinovi ukeho - není to těžké! - je mu 17, je blonďatý a prostě sladký! A seme?- Brian 29 let, taková malá homo-děvka! jde do toho, který se v tu chvíli zdá překrásný. Takže ano, rozdá si to s ním a pak už ho nechce! Děvka! A tak jednou náš nezkušený ale překrásný Justin jde do gaybaru, kde to fakt žije! Tam si taky žhavé noci užívá Brian, moc dobrý kousek dnes v noci nenašel, tak chce jít chudáček neukojený a neuspokojený jinam ... ale v tom!!! Uvidí ze stínu a kouře přicházet Justina - nevědět šla bych taky do něj!! - tato scéna mě asi dostala na kolena .. Tak na to u Brianena doma hupnou .... a pořádně!! Řeknu- napíšu- jedinou věc ... Justin umí fakt krásně zatahovat prsty na nohou XD. Ano, je to pravda, QAF si nebere servítky .. když si to rozdávaj tak žádné záběry jinam! Jde se na věc! A odpověď- fakt nechci zažít analní sex na vlastní kůži!! A už jsem konečně tam, kde jsem chtěla být.

Páč u nás doma furt někdo je!! Takže jsem si dnes o hodinu přivstala, abych mohla vidět pilotní díl. Do školy jsem šla celá nadšená z Briana a Justina .. kdo by nebyl .. Viděla jsem zatím jen tři díly, ale jsem z toho tak nadšená a plná dojmu. Protože QAF má takovou zvláštní atmosféru, ani nevím jak to popsat .. Tohle jsem zažila naposledy u Gravitation- koukám na to a říkám si, ježiš to je sladký! On je tak roztomilý a on je taková svině ... XD .. Asi to musím říct nahlas... pro mě je to jako koukat na hraný Gravitation .. ale spíš nějaký zvrhlý Megamix Gravík XD. Brian a.k.a Yuki - svině, co skoro nemá city, zkušený ve všech sex. praktikách když to na druhém břehu Justin a.k.a. Shu-chan mlaďoučký, roztomilý, hezký, sladký gayík co ho miluju protože je to prostě on! XD ..

Tak to je asi všechno ...Až uvidím více dílu, který mi slíbila kamarádka, možná se dokopu k nějaké té mé pseudo recenzi.

A poznatek na konec- Myslela jsem si, že po zkouknutí Code Geass už nebudu v životě štastná, ale QAF mi vrátilo chuť žít! A jednou štastně zemřít :D

3 komentáře:

KatkaSedl řekl(a)...

QAF miluju!
Mám všechno, viděla jsem všechno...a čekám, až budu slavná a bohatá, že si koupím všech 5 serií na DVD XD

Jop, je to návykový.

Já jsem začala Justina vysloveně zbožňovat až tak kolem třetí série(i před tím jsem ho měla ráda, ale tady mě fakt dostal)...no, hold to někdy trvá XD. Ale Briana jsem milovala od první chvíle.

Ona každá postava v tom seriálu je bezvadná. Chvilkama to je "Ohh, ten Emmet je fakt sladkej." ...pak "Ohh, Theo je tak sladkej." Ano, mám velkou slovní zásobu, když jde o tenhle seriál.
Bohužel mi to příjde tak obsáhlé, že jsem se neodhodlala na to dělat recenzi. Ale tebe budu vehementně podporovat.XD *nechce se jí do toho*

Anonymní řekl(a)...

Onegaishimasu! Chtěla bych vědět, kde se na ten seriál můžu kouknout nebo stáhnout? Stačilo mi vidět tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=83jOdXk5ZOE&feature=related
... a už jsem si je zamilovala. :D

Marrion řekl(a)...

anonym: to já stahovala přes torrent.