pátek 24. října 2008

Přecitlivělost


Myslím, že má antibiotika ve mě vzbuzují strašlivou přecitlivělost. Jak je to možné nevím, ale mé zarudlé oči jsou toho důkazem.

No začalo to včera shlédnutím filmem A.I., znáte film od Spielberga A.I ? Největší srdcervoucí filmík na světe. O klučíkovi-robotovi jménem David, jak se chce stát opravdovým klukem jako Pinnocio a hledá Modrou vílu. To mě omlouvá, ale brečet u Naruta, když už to vypadalo, že by Kakashi-san mohl být zraněný? A brečet u Clannad After story, že Sunohara přišel zachránit svou sestřičku? A brečet u House, že mu umřel otec? A brečet u Ulicie? To je i na mě trochu moc!! Páč větu - Ty už zase bulíš? - na můj úteč je pokládaná den ode dne častěji.

Ale radostná věc.. více méňě. Můj bratr odjel na výlet do Rakouska, tak jsem směnila nějaký prachy, páč jsem chtěla koupit nějakou mangu od Kaori Yuki, která byla přeložena jen do němčiny. Bratr nepřivezl ANI jeden ze sedmi komiksů ale přivezl mi hrací strojek co hraje Pro Elišku... úžasně milé, ale zbytek prachů mi ještě nevrátil!! Takže si proti nervům stále hraji Pro Elišku a hraju na nervy všem ostatním!!!

středa 22. října 2008

Jsem zpět se super hláškou!

Takže má blogová neAKTIVITA dosáhla něco málo přes 5 měsíců. Nevím co mě to tak náhle popadlo ... páč jsem na blogy totální mimoň, nerada píšu s interpunkcí a hlavně neumím psát poutavě, což si myslím, že na blogu je jaksi důležitý fakt.
Ale přesto nadopavaná antibiotiky- 1 gramový prášek jako hovado!! a nejde rozlomit!! takže se vždy po 12 hodinách mírně přidusím tím práškem, páč se mi šprajcne v krku. Ani nevím co sem chci psát ... začnu pomalu takovýmahle výplachy mozku a možná skončím i u srozumitelných a smysluplných tématech.

A ta hláška- hmm - Už od malička jsem si přála být lékařem, abych mohla lidem řezat ruce, nohy a jiné důležité orgány. - Myslím, že je zkrátka dokonalá.

Teď jsem si vzpomněla, že jsem vlastně zapomněla všechno.. jako ohledně blogů, jak se co vkládá atd ... no aspoň budu mít co dělat.