úterý 1. dubna 2008

Three Wolves Mountain

Už jsem si zvykla číst mangu, čučet na anime a nedivit se proč je tohle tak a támhle to tak. Na světe je plno zrůd, mým bratrem počínaje přes individua, které jsou něco mezi člověkem a zvířetem.
Susugi má kavárnu, kde pracuje a tak nějak se snaží uživit, ale kromě své malinkaté výnosné kavárničky je sám, úplně sám, jako že nikoho nemá… což rozhodně není zdravé na psychiku! A tak z oslabení mysli hlídá po nocích místní hřbitov, aby si nějací zákeřní zlodějíčci nesmlsli na majetku nebožtíků. Jedné až příliš temné noci na hřbitově narazí na mladého klučíka Jira a jeho vlčího mazlíka Tara. Ale oni mezi sebou mají úplně jiný vztah než pánxzvíře * muhehe* oni jsou totiž … sourozenci! Nechtěla bych vidět jejich rodiče :D . Totiž oni jsou napůl vlka a napůl člověk. Tara je více vlkem a Jira více člověkem, i když se ve světlých chvílích mění částečně na vlka.

Susugi není dvakrát přívětivý člověk, ale kdo by odmítl společnost takovýhle dvou sympaťáků? Hlavně když ten druhý je vlk? Jira se Susugi tráví hoodně často a i to nejledovatější srdce jednou musí roztát. A tak se sbližují, sbližují a sbližují až se dokonce sblíží i nemravně!! *proč jinak bych to četla? * To víte jaro, zvířecí pudy …. * ukápla mi slina*. Život není jen plný nechutností, na které myslí dost často, ale i podezřelé minulosti , které vyplouvá na povrch opravdu ráda a nečekaně! Pach temné minulosti se opravdu nedá přehlídnout a mrtvého bratra taky né! Jak říkám svět je plný divných rodin, které vás nejprve vyhodí a pak vás chtěj zpátky! Pche!!!
Můj názor? Je smíšený …. Je pravda že těžko ale opravdu těžko odolávám vlkům. Vlci jsou krásnou, milá stvoření .. a pomyšlení na yaoi mangu s vlky mě doslova šokovala! Manga to byla vtipná, erotická!, roztomilá a tak nějak normální. Najdete tu napětí, drama .. nečekané zvraty – atd… však znáte ty řeči. Prostě doporučuji všem, i když je poměrně krátká stala jednou z mých oblíbených.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

U téhle mangy mě fascinovalo, co všechno dokázali provádět s tím huňatým chlupatým ukeho ocasem XDDD Ale ten vlk (brácha) měl občas dobré hlášky XD Jinak si to už ale moc nepamatuju.