pátek 21. března 2008

Gravitation Ex - chapter 70

Murakami-sensei těžce pracuje na dalším pornografickém doujinshi Megamix a Gravitation EX nějak holka nestíhá. Ale přesto čas od času vyplodí další chapter …. Páč mí anglicky mluvící bratři nejsou schopni převést tyto poslední chaptery do eng, rozhodla jsem se sepsat menší shrnutíčko ….

Na konci 69 chapteru do záměru vbíhá polonahý Ryu-chan * slint* a začne rozkřikovat, že jestli Shu-chan bude něčí otrok tak jen jeho!! Chudáček Shu-chan chce říct něco na svou obhajobu, ale Ryu-chan pokračuje a říká, že jediná dobrá věc na Yu-chanovi, je jeho obličej a jestli nechce zase utéct, levák jeden hnusnej! Yu-chan je tak mimo, že nic neříká a přemýšlí jestli znovu uteče. V tom se rozejde a opět sebou plácne do automatu. Riku mu chce pomoct, ale Yu-chan ho odstrčí a velmi vtipně upadne. Tak nějak dojde k Ryu-chan, popadne ho za vestu a říká mu, něco ve smyslu, ať mu ho nebere, protože je jeho!! * slint slint*.
Najednou se ozve „Nedotýkejte se Ryuuichiho!!“ – Tatsuha. Objevují se i Touma, K a Sakano. Touma chce Yu-chana dostat do nemocnice, ale Shu-chan si nemyslí, že by byl Yuki tak těžce zraněný. A Touma je takový hajzl, že říká Ryu-chanovi ať si se Shu-chanem dělá co chce, že on si bere Yukiho. Ryu-chan, takové zlatíčko, odmítá … a začne se veřejně převlíkat. Pohladí Tatsuhu po tváři a odjíždí se slovy, že on už sluhu stejně má a že svůj hlas nedá jen tak někomu. Mezitím Yuki se snaží velmi neúspěšně Riku přesvědčit, že mu vážně nic není. Shu-chan jde za Yukim a říká, že vypadá dost špatně. Yu-chan : Drž hubu. Shu-chan : Ale i přesto vypadáš dost drsně! Yu-chan: Drž hubu. Shuichi se ho ptá, na to, co říkal před chvílí, Yuki neví. Shuichi myslí to s tím, že -je jeho- …. Yuki: …díra. Shu-chan: …..Oh! …

Konec- typická Murakami-sensei …. Já se prostě v Ryu-chanovi nevyznám… nejprve Shu-chan miluji tě od první chvíle, co jsem tě slyšel zpívat a teď? Taky přesně nevím, co znamená to s tím hlasem, možná je to vážně poukázání na to, že si spolu jednou zazpívali.

tady si to můžete stáhnout, ale je to v japonštině ...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

můžu se zeptat odkud to stahuješ přeložený do ájiny? prosim prosim